MENNYIBE KERÜL EGY TETOVÁLÁS

Ez a gyakori kérdést nehéz megválaszolni, éppen úgy, mintha azt a kérdést tennénk fel, mennyibe kerül egy autó?

VÁSÁRLÁS

A tetoválás ára változó, függ a tetoválváló művésztől, a motívumtól, a nagyságtól, a tetoválás helyétől, az időigényességtől és a színtől. Vannak olyan tetováló művészek, akik órabért kérnek, attól függően, hogy mennyire időigényes egy tetoválás. Ez azonban nem egy szabály. Inkább tedd fel magadnak következő kérdést:

MILYEN SZEREPET JÁTSZIK AZ ÁR A TETOVÁLÓ MŰVÉSZ ÉS A MOTÍVUM KIVÁLASZTÁSÁBAN?

Egy magas ár még nem garantálja a jó minőséget, de ugyanúgy nem éri meg csak az ár miatt egy olcsó tetoválást sem csináltatni. A következőt ne felejtsd el: A tetoválás egy életre szóló döntés. Informálódj először a studiókról és nézegess l képeket a választott tetováló már meggyógyult műveiről.

 

MITŐL FÜGGJÖN A TETOVÁLÓ MŰVÉSZ KIVÁLASZTÁSA?

Mit szeretnél tetováltatni?

Egy olyan tetováló, aki elsajátított minden tetoválási stílust, abszolút ritkaság. A legtöbb tetováló arra a sílusra specializálódott, ami neki is a legjobban tetszik, ezért ajánlott konkréten valakit keresni aki a kívánt stílust elsajátította. Erre is ugyanúgy vonatkozik, hogy mielőtt döntenél, hagyd, hogy mutasson néhány képet a már meggyógyult munkáiról.

Milyen a szalon?

Ha lehetőség van rá, látogass el a stúdióba a tetoválás előtt. Igy van rá lehetőség, hogy lásd először a helyszínt, hogy képet alkoss a higiéniai adottságokról, a környezetről, a munka stílusról és magáról a tetováló művészről is. Valamint alkalmad nyílik a felmerülő kérdések megbeszélésére is, amivel már el is érkeztünk a következő kérdéshez…

Megfelelő az összhang közted és a tetováló művész között?

Természtesen a tetoválás a szolgáltatások csoportjába tartozik, a kliens fizet, hogy egy szakértőtől a kívánt eredményt kapja, de ez az eredmény életed végéig kísérni fog majd.
Ezért előnyös, ha előtte megismered és megbeszéled a tetoválóddal, hogy mit szeretnél és felépítesz egy bizalmi alapot. Egy tetováló művész aki gyönyörű tetoválásokat tud készíteni, de nem édeklődik különösen az ígényeid iránt és nem megbízható vagy egyártalán nem barátságos, éppen annyira nem megfelelő mint valaki, aki nagyon kedves és szimpatikus, viszont nem rendelkezik a kellő szakmai tapasztalattal. A legtöbb ember nem szokott megállni egyetlen tetoválásnál. Ezért is érdemes egy olyan művészt választani, aki hosszú távon is partner lehet a tetoválási projektekben.

De amint a mondásban is van “Ki mint vet, úgy arat” éppen úgy, ahogy a tetoválónak, a kuncsaftnak is érdemes barátságosnak, megbízhatónak (a megbeszélt időpontok esetében) és nyitottnak lennie. Ne légy túlságosan zárt a tetováló tanácsaival szemben, ahogy már említettük, a profik tudják a legjobban, hogy mi hol mutat a legjobban és a közös munkákból születnek a legjobb eredmények.
 

Ha lehetőség van rá, látogass el a stúdióba a tetoválás előtt

Utoljára megtekintett
Hochwirksame Hautpflege Dermatologisch bestaetigt Ohne Tierversuche 100% Vergan Made in Germany