Visszavonási jog

Visszavonási jog

Visszavonási jog

Önnek joga van ezt a szerződést tizennégy napon belül visszavonni, indoklás nélkül.

A lemondási időszak tizennégy nappal attól a naptól kezdve, amikor Ön vagy egy harmadik fél, aki nem a fuvarozó, az utolsó áruk birtokában volt.

A lemondási jogának gyakorlása érdekében (Tatoomed GmbH, Ulmer Str. 300, 70327 Stuttgart, Németország, hello@tattoomed.de, telefon: + 49 711 460 512 992, fax: + 49 711 460 512 999) Tájékoztassa a tiszta nyilatkozatot. (például egy levél, fax vagy e -mail küldése) a szerződés visszavonásáról szóló döntéséről. Használhatja a mellékelt modell lemondási űrlapot, de ezt nem írják elő.

A lemondási időszak fenntartása érdekében elegendő ahhoz, hogy az értesítést a lemondási jog gyakorlásához küldje el, mielőtt a lemondási időszak lejár.

A visszavonás következményei

Ha visszavonja ezt a szerződést, akkor minden olyan kifizetésünk van, amelyet tőled kapott, ideértve a szállítási költségeket is (kivéve a többletköltségeket, amelyek abból származnak, hogy a tényből más típusú kézbesítést választanak, mint az általunk kínált legolcsóbb szabványos kézbesítés, mint visszafizetni), azonnal és legkésőbb a naptól számított tizennégy napon belül, amikor a szerződés visszavonásáról szóló értesítést kapott. Ehhez a visszafizetéshez ugyanazt a fizetési módot használjuk, mint amelyet az eredeti tranzakció során használtál, kivéve, ha valami más kifejezetten egyetértett velük; A visszafizetésért semmilyen körülmények között nem számítanak fel díjat. Addig megtagadhatjuk a visszafizetést, amíg vissza nem adtuk az árut, vagy amíg nem adjuk meg azt a bizonyítékot, hogy az árut visszaadta, attól függően, hogy mely korábbi idő van.

Az áruk azonnal és minden esetben a naptól számított tizennégy napon belül van, amikor tájékoztatja a szerződés visszavonásáról, hogy küldjön vagy átadjon nekünk. A határidő megmarad, ha az árut a tizennégy napos határidő előtt küldi el. Az áruk visszaküldésének közvetlen költségeit viselik. Csak akkor kell fizetnie az áruk értékének veszteségéért, ha ezt az értékvesztést az áruk minőségének, tulajdonságainak, tulajdonságainak és működésének oka, amelyek nem szükségesek velük.

    A visszavonási jog nem létezik a következő szerződésekkel:
  • Az egészségvédelem vagy a higiénia okai miatt nem megfelelő a visszatéréshez nem alkalmas áruk kézbesítésére vonatkozó szerződések
Minta lemondási forma

(Ha visszavonja a szerződést, kérjük, töltse ki ezt az űrlapot, és küldje vissza.)

-A Tattoomed GmbH-hoz, Ulmer Str. 300, 70327 Stuttgart, hello@tattoo-med.de, Németország, fax: + 49 711 460 512 999

.

- Megrendelve: (*)/fogadás a (*)

- A fogyasztó (ek) neve

- A fogyasztó (ek) címe

- A fogyasztó (ok) aláírása (csak a papír értesítésekor)

- Dátum

(*) Helytelen festmény.


Visszavonási jog A Megbízható üzletek Jogi texterek együttműködésben Wild Beuger Solmecke ügyvédek.