Szállítási és fizetési feltételek

Szállítási szolgáltató:

Általában DHL -vel küldünk. Az UPS szállítási opcióként is elérhető üzleti ügyfelek számára (szükség esetén a pénztárgép közül választhat). Az árak a DHL -en keresztüli szállításra vonatkoznak további értesítésig.

Szállítási idő:

Általános szabály, hogy az összes megrendelést ugyanazon a napon küldjük el nekünk.

A szállítási idő függ a helyétől, és a következőképpen becsülhető meg:

  • Németország: 1 - 3 munkanap
  • Európa: 4 - 6 munkanap
  • USA: 6 - 8 munkanap
  • Ausztrália: 6 - 10 munkanap
  • Japán: 6 - 10 munkanap
  • Nemzetközi pihenés: 10-20 munkanap

Szállítási és fizetési költségek DHL

Szállítási övezet Szállítás Ingyenes szállítás
Németország 3,90 euró (legfeljebb 31,5 kg) 20,00€
EU* 9,90 euró (legfeljebb 31,5 kg) 100,00€
Európa az EU -n kívül* 15,90 euró (legfeljebb 31,5 kg) 100,00€
4. zóna* 19,90 euró (0 kg - 1 kg)
29,90 € (1 kg - 5 kg)
39,90 euró (5 kg - 10 kg)
59,90 € (10 kg - 20 kg)
89,90 euró (20 kg - 31,5 kg)
599,00€
5. zóna* 24,90 € (0 kg - 1 kg)
39,90 euró (1 kg - 5 kg)
69,90 € (5 kg - 10 kg)
99,90 euró (10 kg - 20 kg)
149,90 euró (20 kg - 31,5 kg)
699,00€
6. zóna* 29,90 € (0 kg - 1 kg)
49,90 € (1 kg - 5 kg)
79,90 euró (5 kg - 10 kg)
149,90 euró (10 kg - 20 kg)
239,90 euró (20 kg - 31,5 kg)
899,00€Országzónák és a kapcsolódó országok:

*EU -országok: Nagy -Britannia, Ausztria, Franciaország, Spanyolország, Olaszország, Dánia, Görögország, Írország, Portugália, Svédország, Liechtenstein, Lengyelország, Cseh Köztársaság, Szlovákia, Észtország, Lettország, Andorra, Horvátország, Málta, Monaco, Szlovénia, Vatican, Cyprus, Cyprus, Cyprus, Cyprus, Cyprus, Cyprus, Cyprus, Cyprus, Cyprus, Cyprus, Cyprus , Rep.

*Európa EU nélkül: Izland, Albánia, Bosznia és Hercegovina, Macedónia, Moldova, Szerbia és Montenegró, Belarusz

*4. zóna: Törökország, Izrael, Grúzia, Oroszország, Egyiptom, Algéria, Libanon, Líbia, Marokkó, Szíria, Tunézia

*5. zóna: Arab Emírségek, Japán, Kanada, USA, Afganisztán, Örményország, Azerbajdzsán, Bahrein, Banglades, Bhután, Brunei, Kínai Népköztársaság, India, Indonézia, Irak, Irán, Jemen, Jordánia, Kambodscha, Kazahsztán, Katar, Kirngistan, Kuwänt, Kuwänt Malajzia, Maledives, Mexikó, Mongólia, Mianmar, Nepál, Pakisztán, Pápua-Neuguinea, Fülöp-szigetek, Szaúd-Arábia Királyság, Szingapúr, Srí Lanka, Tádzsikisztán, Tajvan, Thaiföld, Timor-Leste demokratikus Köztársaság, Turkmenistan, Uzbekisztán, Vietnam.

*6. zóna: Ausztrália, Namíbia, Brazília, Dél -Szudán Köztársaság, Angola, Antigua és Barbuda, Egyenlítői -Guinea Köztársaság, Argentína, Etiópia, Bahama, Barbados, Belize, Benin, Bolívia, Botswana, Burkina Faso, Burundi, Chile, Costa Rica, Ivory, elefántcsont Dominika, Dominika Köztársaság, Jibuti, Ecuador, El Salvador, Eritrea, Fidzsi, Gabun, Gambia, Ghánai Köztársaság, Grenada, Guatemala, Guineai Köztársaság, Bissau Guinea Köztársaság, Guyana, Haiti, Honduras, Jamaica, Cameroon, Köztársaság, Köztársaság Verde -fok, Kenia, Kiribati, Kolumbia, Kongói Demokratikus Köztársaság, Kongói Köztársaság, Kuba, Lesotho, Libériai Köztársaság, Madagaszkár, Malawi Köztársaság, Mali Köztársaság, Mauritánia, Mauritius Köztársaság, Micronesia, Mozambik, Nauru, Új -Zealand , Nicaragua, Niger, Nigéria, Palau, Paraguay, Peru, Ruandai Köztársaság, Salomonen, Sambia Köztársaság, São Tomé és Príncipe, Szenegál, a Seychelle -szigeteki Köztársaság, a Sierra Leone Köztársaság, Simbabwei Köztársaság, Somalia Demokratikus Köztársaság, SRI, SRI Lanka, St. Kitts és Nevis, St. Lucia, R Epublic Southarge, Szudán, Suriname, Swasiland, Tanzánia, Togói Köztársaság, Trinidad és Tobago, Csád Köztársaság, Tuvalu, Ugandai Köztársaság, Uruguay, Vanuatu, Venezuela, Közép -afrikai Köztársaság, Közép -afrikai Köztársaság

Fizetési feltételek és fizetési módszerek

A Tattoomed® Web Shop -ban a következő fizetési módszerek alapján kell választania a választást.

PayPal Plus

A PayPal Plus fizetési szolgáltatás részeként különféle fizetési módszereket kínálunk Önnek, mint PayPal Services. A PayPal online szolgáltató weboldalára továbbítják. Itt megadhatja a fizetési adatait, megerősítheti az adatok PayPal általi felhasználását és a PayPal fizetési utasításait.

Ha megvan a fizetési módja Paypal A számla összegének megfizetéséhez, regisztrációhoz vagy regisztrációhoz és legitimálásához kell választania, hogy a hozzáférési adatokkal be tudjon fizetni. A PayPal -t a PayPal automatikusan elvégzi a fizetési utasítások megerősítése után. További információt kap a megrendelési folyamat során.

Ha megvan a fizetési módja Hitelkártya Nem szabad regisztrálni a PayPal -nál, hogy megfizesse a számla összeget. A fizetési tranzakciót azonnal a fizetési utasítások megerősítése után hajtják végre, és a hitelkártya -társaság által a PayPal kérésére a hitelkártya -társaság általi legitimációja után a PayPal kérésére, és a kártya megterhelte. További információt kap a megrendelési folyamat során.

Ha megvan a fizetési módja Terhelési díj Nem szabad regisztrálni a PayPal -nál, hogy megfizesse a számla összeget. A fizetési utasítás megerősítésével a PayPal közvetlen terhelési mandátumot ad ki. Tájékoztatják Önt a számla stressz dátumáról a PayPal által (SO -úgynevezett prenotifikáció). A közvetlen terhelési mandátum azonnali benyújtásával, miután megerősítette a fizetési utasítást, PayPal felszólítja bankját, hogy kezdeményezze a fizetési tranzakciót. A fizetési tranzakciót végrehajtják, és számláját felszámítják. További információt kap a megrendelési folyamat során.

Ha megvan a fizetési módja számla Nem szabad regisztrálni a PayPal -nál, hogy megfizesse a számla összeget. A sikeres cím és a hitelellenőrzés és a megrendelés benyújtása után a PayPal -ra vonatkozó igényünket vállaljuk. Ebben az esetben csak a PayPal -ban végezhet bűntudat -kilépő hatással. A PayPal feltételei és adatvédelmi nyilatkozata - a feltételeink mellett a feltételeinkre is vonatkozik. További információk és a PayPal teljes feltételei a számla megvásárlásához itt találhatók: https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/pui-terms?locale.x=de_DE.

Egyértelmű

Együttműködésben Klarna Bank (Publ), Svavauses 46, 111 34 Stockholm, Svédország, a következő fizetési lehetőségeket kínáljuk. Fizetést kapnak Klarnának:

  • Számla: A fizetési periódus [14] az áruk elküldésétől/ a jegy/ vagy más szolgáltatások számára a Szolgáltatás nyújtása. Megtalálhatja a teljes számviteli feltételeket azokra az országokra, amelyekben ez a fizetési módszer itt elérhető: Németország, Finnország, Nagy-Britannia, Hollandia, Norvégia, Ausztria, Svédország.
  • Azonnal: Németországban, Hollandiában és Ausztriában kapható. A számláját a megrendelés benyújtása után azonnal megterhelik.
  • Közvetlen terhelés: Németországban, Hollandiában, Svédországban és Ausztriában kapható. A terhelés az áruk elküldése után kerül sor. Az időről e -mailben tájékoztatják Önt.

A fizetési módszerek számla használata, a részletekben történő vásárlás és a közvetlen terheléshez pozitív hitel -ellenőrzés szükséges. Ebben a tekintetben továbbítjuk adatait a vásárlási szerződés vásárlásának és kezelésének részeként Klarnának a cím és a hitelellenőrzés céljából. Kérjük, értse meg, hogy csak azokat a számtípusokat tudjuk felajánlani, amelyek megengedettek a hitelellenőrzés eredményei miatt. További információkat és a Klasthnas használati feltételeit találja meg itt- Klarnával kapcsolatos általános információk állnak rendelkezésre itt- Személyes adatait Klarna az alkalmazandó adatvédelmi előírásokkal összhangban és az Indallal összhangban adja meg Egyértelműen adatvédelmi előírások kezelték.


Amazon Pay

A megrendelési folyamat során az online üzletünkben az Amazon online szolgáltató weboldalára továbbítják, mielőtt befejeznénk a megrendelési folyamatot. Annak érdekében, hogy az Amazonon keresztül kezelhesse a megrendelési folyamatot, és hogy megfizethesse a számla összeget, ott regisztrálni kell, vagy regisztrálnia kell, és legitimálja a hozzáférési adatokat. Kiválaszthatja az Amazonon tárolt kézbesítési címet és fizetési módszert, megerősítheti az adatok felhasználását az Amazon és a fizetési utasítások által. = Akkor visszaküldjük az online üzletünkbe, ahol befejezheti a megrendelési folyamatot.
= Az áruk elküldése után közvetlenül az Amazon -t kérjük, hogy kezdeményezze a fizetési tranzakciót. A fizetési tranzakciót az Amazon automatikusan hajtja végre. További információt kap a megrendelési folyamat során.