A nyereményjátékok feltételei

Részvétel és kizárás:

A versenyeket a Facebook/ Instagram nem támogatja, és nem kapcsolódik a Facebook/ Instagram -hoz. A résztvevő által szolgáltatott adatok és információk kedvezményezettje nem a Facebook/Instagram, hanem a Tattoomed GmbH, Ulmer Str. 300, 70327 Stuttgart. Ez vonatkozik más különálló platformokra is. A versenyben való részvétel csak az itt felsorolt ​​részvételi feltételekkel lehetséges. A versenyen való részvétel révén a résztvevő kifejezetten elismeri a részvételi feltételeket. A Tatoomed GMBH fenntartja a jogot, hogy bármikor lemondja vagy befejezi a versenyeket. A részvétel 18 éves kortól lehetséges. Világszerte minden ember részt vehet. Fenntartjuk a jogot, hogy kizárja a bántalmazó vagy diszkriminatív hozzájárulást a versenyből.

Nyereség és időszak

A megfelelő kampányban megadott csomagot odaítélik. Az időszakot az adott kampányban is közzéteszik.

Specifikációs meghatározás és értesítés

A győztest véletlenszerűen vonzzák, és a Tatoomed GMBH értesíti az adott platformon, amint azt a kampányban kijelenti.

Szállítás

A szállítás DHL -en keresztül zajlik

Vegyes

A Tattoomed GMBH fenntartja a jogot, hogy bármikor befejezze a versenyt a határidők betartása nélkül, részben vagy részben, vagy annak megváltoztatására, feltéve, hogy műszaki vagy jogi okokból nem lehet a kereset megfelelő végrehajtását.

Jogi eljárás

A jogi eljárást kizárják. Csak a Német Szövetségi Köztársaság törvényére vonatkozik. Ha a részvételi feltételek egyének érvénytelenek vagy érvénytelenek, akkor a részvételi feltételek érvényessége továbbra sem befolyásolható. Ezeket a részvételi feltételeket bármikor, külön értesítés nélkül megváltoztathatják a Tatoomed GMBH -val. A nyereséget nem lehet kifizetni.

Adatvédelem Lásd itt: Adat védelem

2019.07.25 -ig

Tetoválott GMBH
Ulmer Str. 300
70327 Stuttgart
hello@tattoo-med.de