Termékek és alkalmazás

A nos -korrekciós és az egészséges bőrt az arcbőr azonnal felismerhető. Ez vonatkozik a tetoválásokra is: minél óvatosabban törődsz a bőrével a csípés után, annál jobb az eredmény. Sok ügyfelünk nem biztos benne, hogyan lehet a legjobban használni gondozási termékeinket. Ezért bevezettük a takeretű caredays-t a tartományban: sebkezelés a stúdióban (1-2), a tetoválási serpenyőben a regenerációs szakaszban (3-21) és a hosszú távú tetovál serpenyőben és a színes bőr színvédelme. (21+)

A termékeinken átadandó CE -azonosító "útlevél", és kötelező az orvostechnikai eszközök számára. A követelmények meghatározták a 93/42/EEC (vagy a 2007/47/EC irányelv) európai orvostechnikai eszköz irányelvet.

TetováltunkTisztító gél egy nagyon hatékony tisztító gél, amely megtisztítja a szennyező anyagok és a baktériumok bőr felületét. Kiváló minőségű tápanyagokkal is rendelkezik, amelyekre a bőrnek mindhárom 1-3, 3-21 és 21 fázisban szüksége van. A pH -semleges képletnek köszönhetően megvédi a bőr természetes zsírfilmjét, és elősegíti a további nedvességet a mélyebb bőrrétegekbe a dexpanthenollal.

TetováltunkTiszta és gondozási szivacs egy természetes tisztító szivacs (Conjac szálak). Használható a tetovált bőr tisztítására, és támogatja a bőrt, hogy egészséges maradjon. A szivacs mikropórusok felszívják a szennyező anyagokat és a felesleges bőrsejteket, és így lehetővé teszik a bőr számára, hogy aktiválja természetes védőfilmjét, és megvédje őket a túlterhelésektől.

Tipp: A tetoválás különösen akkor ragyog, ha a bőr egészséges!

TetováltunkA tetoválás után - Védőfóliát kínál, és megakadályozza az idegen testek, vírusok és baktériumok behatolását. Segít a bőr első rétegének (epidermis) bezárásában is nedves éghajlattal. A termék CE orvosi eszköz az optimális sebgyógyuláshoz.

TetováltunkTetoválás után - olyan tápanyag- és nedvességbomba, amely optimálisan biztosítja a bőrt a 3-21 fázisban tápanyagokkal és nedvességgel, hogy elősegítse a sejtek regenerációját, és felgyorsítsa a dermis színes pigmenteit. A rendkívül hatékony ápolási terméket a gyógyszerészek és a tetoválásművészek fejlesztették ki, és mindent kínál, amelyre a bőrnek ebben a szakaszban van szüksége.

A miénkPro -sorozat Tetoválított termékekVédelmi tapasz, TetítveVédelmi film és tetoválvaA tetoválás után Adja meg az optimális funkciót, hogy támogassa a bőrt ebben az időben, amely kimerítő és kockázatos. A védőfólia miatt, amelyet mind a Protection Patch/Film, mind az After Tattoo Pro kínál, csökken a külföldiek és baktériumok behatolása. Ezenkívül az optimális, nedves seb klíma regenerációs -promóciós környezetet hoz létre, amely a sebgyógyítást nyújtja a legjobb lehetőségeknek.

Közvetlenül a Jump -off után a tapaszt/filmet a tetovált bőrre alkalmazzák, és megóvja a seb kiszáradását, az idegen testeket, és nedves és éghajlatot hoz létre.

A Tattoo Pro alkalmazását alkalmazzák, és viszkózus védőfóliát képeznek a bőrön, és ugyanazt a célt teljesítik, mint a Patch és a Film - a gipszzövéshez.

Nem számít, melyik terméket választja - jól gondoznak.

A javítás/film megváltoztatása általában csak két esetben szükséges. Egyrészt előfordulhat, hogy sok szín vagy árnyék, sok sebfolyadék formája és/vagy a túl zsíros bőr miatt a patch/film feloldódik. Mindkét esetben óvatosan eltávolíthatja a javítást/filmet, ha óvatosan lefelé húzza feszültség alatt.

Az ápolási termékekben a tetoválott napvédelemLSF25 ésLSF50 A hangsúly a színvédelemre és az általános bőrvédelemre a nyáron, különösen a kiterjedt napozással. A termékek modern, többrétegű szélessávú szűrőrendszerrel vannak felszerelve. Védik a bőrt a napégéstől, kiszáradva, és tápanyagokkal ellátják őket. A termékeket az egész testre fejlesztették ki, így nincs szüksége két különféle krémre (tetovált vagy sem). A tetovált bőrnél azt is biztosítja, hogy az UVA és az UVB káros UV sugárzás nem tud behatolni a színes pigmentbe. A termék tehát megakadályozza, hogy a színes pigmentek megsérüljenek az UV sugárzás és az általuk hozott hő. A bőrtípustól függően fontos kiválasztani a megfelelő terméket, és ne felejtsük el rendszeresen alkalmazni.

A bőrtípustól függően a bőr természetes védelemmel rendelkezik az UV -sugárzás ellen, amely a terméktől függően megnövekszik. Például a termék -tátt Tatoomed Sun Protection LSF25 vagy LSF50 25 -szer vagy 50 -szeres védelmet nyújt a természetes bőrvédelem érdekében.