Rólunk

A tetoválás ápolásának új generációja! Tetoválóművészek és gyógyszerészek együtt fejlesztették ki.

A TattooMed® 2012 óta foglalkozik a tetoválások utókezelő módszereinek fejlesztésével és megvalósításával.
A Tattoomed® tulajdonosai nagy tapasztalattal rendelkeznek gyógyszerészeti területen, valamint az alkalmazásspecifikus készítmények fejlesztésében és megvalósításában. A tetoválások iránti szeretettel és szenvedéllyel párosulva ez a kombináció elkerülhetetlenül a „Tattoomed” -hez vezetett, amelynek a célja: a tökéletes bőrápolási termékcsalád a tetoválásokhoz.

A Tattoomed® a kiváló minőségre összpontosít, ami megfelel az orvosi bőrápolás nívójának. A termékek fejlesztésekor az abszolút fókuszban a frissen tetovált bőr optimális ápolása volt. Csak a legmagasabb minőségű összetevőket használták, valamint kerülték az allergiás kockázatú összetevőket. Ezenkívül nagy hangsúlyt fektettek az alkalmazhatóságra és a kényelemre. A termék gyorsan felszívódik, és a bőr optimális nedvesség és tápanyagszabályozását biztosítja a természetes gyógyulási folyamat érdekében. A fenntarthatóság volt a fejlesztés második alapvető tényezője. Az összes terméket vegán alapon fejlesztették ki és állati kísérletek nélkül tesztelték.


TATTOOMED® TRUCK

2014-ben elindultunk, hogy megépítsük álmaink mobil tetoválóstúdióját egy eredeti amerikai Stepvanból. Sok izzadság és néhány akadály után - a TÜV és a regisztrációs iroda -, valóban megcsináltuk: az első teljesen felszerelt tetováló teherautó Németországon keresztül gördül át.

Csapatunkkal együtt olyan sok tetoválás convention-t, rendezvényt, fesztivált és tetováló stúdiót látogatunk meg, amennyit csak tudunk, hogy a színes életet veled együtt élvezzük.
További információt talál a mobil tetováló stúdióról a Tetovált tetováló teherautó weboldala