ÁSZF

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek

A TattooMed® webáruház böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a www.tattoomed.hu használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket és annak minden pontjával egyetért!

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket, és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

Egyet nem értés esetén a rendszert nem használhatja!

A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

1. Üzemeltetői adatok, információk

Cégnév: TattooMed Hungary GmbH

Székhely: Im Doggenhardt 3, 78234 Engen, Németország

Panaszkezelés cím: Im Doggenhardt 3, 78234 Engen, Németország

Adószám: 

Cégjegyzék szám: 

Kibocsátó cégbíróság, okmányiroda: Amtsgericht Freiburg i.Br.

Szerződés nyelve: magyar

Elektronikus levelezési cím: info@tattoomed.hu

Telefonos elérhetőség: +36 30 598 5795

Megrendelések feldolgozása hétköznapokon történik: 9-17 óra között

Megrendelések teljesítésének átlagos ideje munkanapban megadva: 1-5 munkanap

Webáruház domain: https://www.tattoomed.hu/shop

2. Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A megvásárolható termékek körét a www.tattoomed.hu honlapon működő webáruház menüben érheti el.

3. A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak:

A www.tattoomed.hu honlapon található különböző termékkategóriák, melyek mind a gyógyászati bőrápolók csoportjába tartoznak. A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a német törvényben előírt áfát (19%), azonban nem minden esetben tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!

4. Rendelési információk

A vásárlás regisztráció nélkül lehetséges, a rendeléshez szükséges adatok: név, e-mail cím, telefonszám, cím (ország, irányítószám, település, utca, házszám, emelet, ajtó).

5. A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 17 óráig. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.

Ügyfélszolgálatunk minden esetben e-mailben visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelését. Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 1-5 munkanapon belül.

A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén, visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére. Amennyiben a megrendelés elküldését követően nem kap a megadott e-mail címre visszaigazolást, javasoljuk ellenőrizze a SPAM (levélszemét) mappát a levelező rendszerében. Amennyiben nem kapta meg a visszaigazolást, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk a megadott elérhetőségek egyikén.

6. Rendelés menete

1. A megvásárolni kívánt terméket a mennyiség megadásával helyezze a kosárba, ha további termékeket szeretne rendelni, folytassa a vásárlást.

2. Ha már nem szeretne további terméket vásárolni, ellenőrizze a kosár tartalmát az oldal tetején található „Kosaram”-ra kattintva. A „Kosár ürítése” gombra kattintva törölheti a kosár tartalmát, illetve módosíthatja a mennyiségét a fel-le nyilak használatával. Ha módosítja a megvásárolni kívánt mennyiséget, a mennyiség módosítását követően kattintson a bevásárlókosár frissítése gombra. Ha a módosított mennyiség nem érhető el, piros betűs figyelmeztetés jelenik meg, kérjük csökkentse a kívánt mennyiséget, míg a figyelmeztetés el nem tűnik, minden mennyiségmódosítás után frissítse a bevásárlókosarat az előzővel azonos módon. Ha minden terméket véglegesített, kattintson a „Vásárlás befejezése” gombra.

3. Vásárlás befejezése: Itt kell megadni a személyes adatait (név, e-mail cím, cím telefonszám, szállítási cím) minden esetben jobb ha mégegyszer ellenőrizni a személyes adatait, hogy pontosak-e.

4. Fizetési mód kiválasztása; Jelenleg utánvét, hitelkártya, előre fizetés vagy Paypal fizetési módok között választhat.

5. Szállítási / Számlázási adatok megadása.

6. Fogadja el a rendelési feltételeket a jelölőnégyzet bejelölésével, miután megismerte annak tartalmát.

7. Az adatok megadását követően a „Rendelés elküldése” gombra kattintva tudja elküldeni megrendelését, előtte azonban még egyszer ellenőrizheti a megadott adatokat. Szükség esetén ezen az oldalon módosítani tudja a megadott adatokat, illetve visszaléphet a kosár tartalmának 2 módosításához is. A megrendelés elküldését követen Ügyfélszolgálatunkkal történő kapcsolatfelvétel útján tudja módosítani a megrendelés adatait.

8. A megrendelés elküldését követően a megadott e-mail címre visszaigazolást kap a megrendelés rendszerünkbe történő beérkezéséről.

9. A beérkezett megrendelését e-mailen minden esetben visszaigazoljuk, illetve egyeztetjük az adatokat!

7. A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja

Utánvét esetén a megrendelt termék(ek) árát és az esetleges szállítási díjat a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.

Az elektronikus számlát e-mailben küldjük a vásárlói tájékoztatót a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot.

8. Házhoz szállítás, információk

A webáruházban megrendelt termékeket a futárszolgálat szállítja házhoz, a megrendelés során megadott szállítási címre.

A házhoz szállítás díja bruttó 990.- Ft, illetve 10.000.- Ft rendelési érték felett ingyenes.

A számlát a vásárló minden esetben elektronikus úton kapja meg a regisztrációkor megadott e-mail címére. A kiszállított csomagban találja a vásárlói tájékoztatót. Fizetésre utánvét esetén kizárólag készpénzben, van mód, az átvétel alkalmával, a szállítást végző futárnak. Amennyiben a vásárló már hitelkártyával, előfizetéssel vagy Paypal-on keresztül kifizette a számlát, akkor már nincs semmilyen fizetési kötelezettsége a kiszállításkor.

A Vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni, valamint meggyőződni arról, hogy a számlán szereplő tételek a valóságban megegyeznek a rendelt, és kiszállított termékekkel. Ha ezzel kapcsolatban bármilyen probléma felmerülne, javasoljuk, hogy a vásárló lehetőség szerint késedelem nélkül vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, a hiba elhárítása érdekében.

Hiánytalan teljesítés esetén a Vevő köteles az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően a számlára, fizetés módjára és arra vonatkozó reklamációkat, hogy a kiszállított csomag nem a megrendelt terméket tartalmazza, nem áll módunkban elfogadni!

9. Házhoz szállítás díjszabása

A rendelt csomag kiszállításának díja bruttó 990.-Ft bruttó 10.000.-Ft értéket meghaladó rendelés esetén ingyenes.

10. Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

A megrendelés elküldésével fizetési kötelezettsége keletkezik. Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak!

 

A megrendelt termékek a kifizetés időpontjáig a TattooMed Hungary GmbH tulajdonában van.

Utoljára megtekintett
Hochwirksame Hautpflege Dermatologisch bestaetigt Ohne Tierversuche 100% Vergan Made in Germany